Vervolg kwestie Windpark Goyerbrug na uitspraak Raad van State

 

Onderstaande mail ontvingen we gisteren, 5 oktober 2021, van de Gemeente Houten:

Geachte lezer,

Eind juli heb ik [u] een mail gestuurd over de uitspraak van de Raad van State over Windpark Goyerbrug. De Raad van State had toen de vergunning vernietigd. Nu is er nieuws over het vervolg.

Het college van burgemeester en wethouder heeft onderzocht wat de uitspraak van de Raad van State betekent voor Windpark Goyerbrug. Er moet een nieuw besluit komen op de vergunningaanvraag uit 2019. De vraag is wie gaat dat doen: de gemeente of de provincie? Beide mogelijkheden kennen voor- en nadelen. Uitgebreide informatie hierover staat op www.houten.nl/windparkgoyerbrug.

Inloopavond 11 oktober

Heeft u vragen over het vervolg? Wilt u uw mening geven? Dan bent u van harte welkom tijdens het inloopspreekuur van Gemeente Houten over Goyerbrug. Wethouder De Groot en medewerkers van de gemeente staan u graag te woord. U bent van harte welkom op maandag 11 oktober tussen 19.00 en 21.00 uur in dorpshuis De Ploeg in ’t Goy. Meer informatie leest u op www.houten.nl/windparkgoyerbrug.

Ronde Tafel Gesprek gemeenteraad 12 oktober

Het college wil van de gemeenteraad weten welke route de voorkeur heeft. De raad bespreekt dit tijdens het Ronde Tafel Gesprek van 12 oktober. Tijdens een Ronde Tafel Gesprek kan eenieder zijn/haar mening laten horen bij de gemeenteraad. Hier staat hoe dat werkt.

Tot slot

U ontvangt deze e-mail, omdat u zich heeft aangemeld voor nieuwsberichten over Windpark Goyerbrug. Mogelijk kent u personen die deze e-mail niet ontvangen, maar voor wie bovenstaande informatie wel relevant is. Voelt u zich vrij om dit bericht door te sturen.

Wilt u deze nieuwsberichten niet meer ontvangen? Meldt u zich dan af via een reply op dit bericht.

Met vriendelijke groet,

Bregje Tettelaar- van Nunen
Programmamanager Duurzaamheid
Postbus 30, 3990 DA Houten | Bezoekadres Onderdoor 25
(030) 63 92 611 (algemeen)
www.houten.nl