Gemeente WbD start met Omgevingsvisie landelijk gebied

Groentje/Wijks Nieuws: 27 jan 2020

Wat kan anders in uw buurt, dorp of stad? Wat mag zo blijven of wilt u beschermen? De antwoorden op deze vragen staan straks in de Omgevingsvisie stedelijk gebied. Deze keuzes voor de toekomst (10 tot 20 jaar) gaan over de leefomgeving. Dit is de openbare ruimte waarin we wonen, werken, elkaar ontmoeten en recreëren.

DENK MEE Wethouder Hans Marchal legt uit: ,,We vragen onze inwoners en ondernemers om mee te helpen bij het maken van de Omgevingsvisie stedelijk gebied. Daardoor kunnen we straks goede keuzes maken. Deze week ontvangen alle huishoudens in onze gemeente een flyer. Hierin staat uitleg over de Omgevingsvisie stedelijk gebied. Ook staat er de uitnodiging in om ons te helpen. Dat kan op twee manieren: door online een vragenlijst in te vullen of door mee te doen aan een meedenksessie. Voor elke kern is er een meedenksessie. Het is fijn als zoveel mogelijk inwoners en ondernemers hun steentje bijdragen aan het maken van de Omgevingsvisie stedelijk gebied. Voor het buitengebied hebben we samen met de gemeenten Houten en Bunnik sinds 2018 een omgevingsvisie.” Via

www.omgevingsvisiewijkbijduurstede.nl

komt u bij vragenlijst of kunt u zich aanmelden voor de meedenksessies . Het invullen van de vragenlijst kost ongeveer 10 minuten. U kunt hem tot 9 februari 2020 invullen.

lees verder