Informatieavond Windpark Goyerbrug

 

Onlangs, 26 juli jl, ontvingen wij onderstaande mail van de Gemeente Houten

‘Informatieavond Windpark Goyerbrug

 Houten wil overstappen op duurzame energie. De laatste tijd wordt steeds duidelijker hoe belangrijk dat is. Windparken kunnen veel stroom opwekken. De bouw van windparken roept ook weerstand op. Gemeente Houten laat daarom onderzoeken of er een haalbaar alternatief is voor Windpark Goyerbrug.

In de tussentijd werkt de gemeente door aan de vergunningsaanvraag. Experts van Pondera en de Regionale Uitvoeringsdienst Utrecht beoordelen de aanvraag. Zij bekijken de overlast van slagschaduw en geluid die Windpark Goyerbrug gaat geven. Gemeente Houten stelt met deze informatie de eisen voor het windpark op.

Op 22 augustus organiseert de gemeente een avond over Windpark Goyerbrug. Daar geeft ze informatie over de situatie op dat moment en hoe de gemeente er nu instaat. U bent vanaf 19.00 uur van harte welkom.

Informatieavond Windpark Goyerbrug

22 augustus 2022, 19.15 – 21.30 uur

Gemeentehuis Houten, Onderdoor 25, 3995 DW Houten

 

Met vriendelijke groet,

Bregje Tettelaar-van Nunen, programma manager

PB 30, 3990 DA Houten; bezoekadres: Onderdoor 25

030-6392611;  www.houten.nl